Beşiktaş'a İsvecli yıldız

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği son hız devam ediyor. Siyah beyazlılar son olarak teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda stoper arayışlarına başlamıştı. Beşiktaş'ta bu anlamda gündeme gelen isimlerden birisi de İsveçli futbolcu Aiham Ousou oldu. İşte detaylar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili İsveç medyasından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sportbladet'in haberine göre Beşiktaş, Slavia Prag forması giyen 23 yaşındaki İsveçli stoper Aiham Ousou için 3.5 milyon Euro teklif etti.

Takvim'in haberine göre; Slavia Prag, yaklaşık 5 milyon Euro talep ediyor.

2021 yılında Hacken'den Sparta Prag'a 600 bin Euro'ya transfer oldu.

Ousou bu sezon 21 maçta forma giydi ve 1 gol attı. 

Teklifi reddetti iddiası

İsveç basınından Sportbladet, Beşiktaş'ın Slavia Prag forması giyen oyuncusu Aiham Ousou için resmi teklif yaptığını yazdı. 

Slavia Prag'a Ousou için 3,5 milyon eurodan biraz fazla bir teklif yaptığı belirtilen Beşiktaş'a Çekya kulübünün ise ret cevabı verdiği aktarıldı.

Ousou için Slavia Prag'ın 5.5 milyon euro talep ettiği belirtilirken elde edilecek bonservisin bir bölümünün ise oyuncunun eski kulübüne ödeneceği belirtildi.

Beşiktaş'a Aiham Ousou transferi için teklif yaptı ama... - Son dakika Beşiktaş haberleri

İsveç Milli Takımı'nda da oynayan 23 yaşındaki Irak asıllı Aiham Ousou, 2021 yılında Hacken'den Slavia Prag'a 600 bin euroya imza atmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI