Beşiktaş'a Japon konuk

Japonya İstanbul Başkonsolosu Hisao Nishimaki, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı Vodafone Park’taki makamında ziyaret etti.

Japonya İstanbul Başkonsolosu Hisao Nishimaki, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı Vodafone Park’taki makamında ziyaret etti. Japonların Kagawa’nın transferinden sonra Beşiktaş’a olan ilgileri giderek artıyor.

Fikret Orman: Japonya’ya maç yapmaya gideceğiz

Ziyarette konuşan Başkan Fikret Orman, “Türkiye ve Japonya dost iki ülke. Bizim de Japonya ile kulüp olarak çok ilişkilerimiz var. Beraber çalıştığımız ortaklarımız var. Bu yaz Futbol Takımımız Japonya’ya maç yapmaya gidecek. Planlarımız içerisinde var. Kagawa’nın takımımıza gelmesi çok büyük bir heyecan yarattı. Futbol toplumları birbirine yaklaştıran çok önemli bir araç. Bu sayede bir taraftar daha kazandık. Hisao Nishimaki’yi bugün Beşiktaşlı yaptık.”

Shinji Kagawa’nın Beşiktaş’a transfer olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkonsolos Nishimaki, “Türk halkını çok seviyoruz. Kagawa’nın Beşiktaş’a gelmesinden büyük mutluluk duyduk. Bu transferle iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçleneceğine inanıyorum” diye konuştu.

Karşılıklı hediyeler verildi

Ziyaretin sonunda Orman, Nishimaki’ye adının yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye ederken; Nishimaki de Orman’a üzerinde Japon geleneksel işlemelerinin yer aldığı bir takvim hediye etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI