Beşiktaş'a Kolombiyalı 10 numara

Beşiktaş transfer haberleri..

Menajerler Beşiktaş’ın gündemine sürpriz bir isim getirdi… son olarak Meksika’nın Monterrey takımında oynayan ve Katar’da yapılan Dünya Şampiyonlar Kupası’nda forma giyen Meksikalı Edwin Cardona.

Beşiktaş transfer haberleri.. 

Fotospor'un haberine göre; orta sahada 10 numaranın yanı sıra kanat oyuncusu olarak da forma giyebilen 27 yaşındaki oyuncunun menajeri Lucas Jaramillo’nun, Erdal Torunoğulları ile görüşerek oyuncusunu önerdi. Jaramillo ile Beşiktaşlı yönetici daha önceki dönemde David Ospina transferi nedeniyle çok sık temasları olduğu gelen bilgiler arasında. Ancak Torunoğulları’nın Kolombiyalı menajere ellerinde sadece 280 bin euro’nun olduğunu anlattı. Jaramillo ise uzun süreli bir sözleşme önerilmesi durumunda oyuncusunu Türkiye’ye gelme konusunda ikna edebileceğini iletti. Tecrübeli yönetici ise topu Abdullah Avcı’ya attı. İlerleyen günlerde sürprizler olabileceği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI