Beşiktaş'a Lucescu mu geliyor?

Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş’in mart ayı veya sezon sonunda milli takıma gitmesinden sonra yeni sezonda takımı Mircea Lucescu’ya emanet etmeyi düşünüyor. Geçtiğimiz cumartesi akşamı da Lucescu’nun Beşiktaş’a hoca olarak gelebileceğine yönelik olarak NTV’de Rıdvan Dilmen de bir yorumda bulunmuştu.

Son günlerde A Milli Takım teknik direktörlüğünü yapan Rumen teknik adam ile sözleşmesinin fesh edileceğine yönelik haberler yer alıyordu. Lucescu’nun ayrılması durumunda ise TFF yönetiminin Şenol Güneş’i milli takımın başına getirmek istediği de biliniyor. Bu ayrılığın gerçekleşmesi halinde ise tecrübeli teknik adam boşa çıkacak. Şenol Güneş, Beşiktaş’tan istifa edip milli takıma gitmesi halinde sezon sonuna kadar bir teknik adamla sezon tamamlanacak. Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin yeni sezonda takımı 100. yılda şampiyon yapan Lucescu’ya emanet etmek istedikleri konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI