Beşiktaş'a, Milan'ın golcüsü geliyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş'tan Sürpriz Transfer: Divock Origi

Beşiktaş, Gabriel Paulista'yı kadrosuna katarak ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar'ın yerine golcü arayışlarına devam ediyor ve Milan'ın yıldız oyuncusu Divock Origi'yi gündemine aldı.

Van Bronckhorst Yönetiminde Hedef Transferler

Yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya varan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig ve Avrupa kupalarında başarı hedefleyen Beşiktaş, forvet hattını güçlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor.


Divock Origi Transferi

Takvim'de yer alan habere göre, golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler aracılığıyla Belçikalı forvet Divock Origi önerildi. Milan'ın oyuncusu olan Origi, geçtiğimiz sezonu Nottingham Forest'ta kiralık olarak geçirdi. 29 yaşındaki forvet, İngiliz ekibinde 22 maça çıkarak 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Milan'ın Planları

Milan, Divock Origi'yi kadrosunda düşünmediği için oyuncunun transferinde zorluk çıkarmayacak. Bu durum, Beşiktaş'ın transferi gerçekleştirme şansını artırıyor. Origi'nin transferi, Beşiktaş'ın forvet hattında önemli bir takviye olabilir.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI