Beşiktaş'a milli ikili

Beşiktaş'ta Çağlar Söyüncü ve Ömer Toprak transfer edilerek, yerli stoper hattı oluşturulmaya çalışılıyor.

Beşiktaş'ta Çağlar Söyüncü ve Ömer Toprak transfer edilerek, yerli stoper hattı oluşturulmaya çalışılıyor.

Fenerbahçe’nin Çağlar Söyüncü için devreye girmesi ve İngiltere’den gelen haberlerde Leicester’ın genç stoperini gelecek sezon kiralayabileceği haberleri Beşiktaş’ı harekete geçirdi. Freiburg’a gitmeden önce siyah-beyazlıların gündeminde olan Çağlar’ın Fenerbahçe’ye kaptırılmaması için seçenekler araştırılıyor. Beşiktaş yönetimi ligi 2’nci bitirip Şampiyonlar Ligi vizesi alınması durumunda Leicester’ın, Çağlar için Fenerbahçe’yi değil kendilerini seçeceğine inanıyor.  

ÇAĞLAR’IN YANINA ÖMER’LE YERLİ MİLLİ STOPER HATTI

Vida’nın para için satılacağı Medel’in ayrılacağı, Isimat-Mirin’in beklentileri karşılayamadığı ortamda Beşiktaş yönetimi stoper hattını yeniden organize etmenin peşinde. Bir süredir Dortmund’dan ayrılması gündemde olan Ömer Toprak’la ilgilenen Beşiktaş yönetimi gurbetçi oyuncuyu bonservisiyle almanın peşinde. Çağlar ve Ömer’den oluşan yerli ve milli bir stoper hattı oluşturmak istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI