Beşiktaş'a Muleka piyangosu

Beşiktaş, Ocak ayında göndermediği Jackson Muleka'yı sezon sonunda Al Ahly'ye göndermek için yeşil ışık yaktı.

Beşiktaş, Jackson Muleka'yı Ocak ayında takımdan göndermek istemiş ancak başarılı olamamıştı. Bu transferin yaz ayında tamamlanacağı iddia edildi.

26.03.2023 - 12:45

YAYINLANMA

26.03.2023 - 12:31

GÜNCELLEME

6

PAYLAŞIM

       

Beşiktaş'ın kasasına 4 milyon dolar sokacak

Beşiktaş, Ocak ayında göndermediği Jackson Muleka'yı sezon sonunda Al Ahly'ye göndermek için yeşil ışık yaktı. 

Mısırlı gazeteci Ali Radi'nin habering göre Mısır'ın Al-Ahly Club takımının teknik direktörü İsviçreli Marcel Koller, 2023 yaz transfer pazarında yeni bir forvetle sözleşme imzalamak istediklerini açıkladı. 

Al-Ahly kaynakları, Koller'in fikrinin, sözleşme komitesinin anlaşmayı bitirmekj için büyük çaba sarf edeceğinden, gelecek sezonda gerekli ismi belirlediği için özel yeteneklere sahip bir forvet ile sözleşme yapmak olduğunu belirtti. 

Al-Ahly'nin Yetenek Keşfi Departmanı başkanı Hani Ramzy, önümüzdeki yaz transfer pazarında Gambiyalı oyuncu Adama Bujang'ı ve Cezayirli defans oyuncusu Zinedine Belaid'i imzalaması için aday gösterdi. 

Kohler'ın hala daha DR Kongolu Jackson Muleka ile sözleşme yapmak konusunda güçlü bir ısrarı var. 

Al-Ahly kulübü içindeki kaynaklarımıza göre Beşiktaş, Al-Ahly'nin bu sezon Türk kulübüne transferinden bu yana düşen seviyesinin ışığında, Muleka'nın 4 milyon dolar'lık teklifini resmi olarak onaylamayı düşünüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI