Beşiktaş'a Real Madrid'den golcü

Beşiktaş'ın Portekiz'in Benfica takımı ile beraber boonservisi Real Madrid'de olan golcü oyuncu Raul de Tomas ile ilgilendiği belirtildi.

Beşiktaş'ın Portekiz'in Benfica takımı ile beraber boonservisi Real Madrid'de olan golcü oyuncu Raul de Tomas ile ilgilendiği iddia edildi.

Guti’nin Odegaard’ı getireceği iddiasının dumanı tüterken Portekiz’den sürpriz bir iddia gündeme geldi. Fotospor'un haberine göre, Benfica’nın Real Madrid’in, Rayo Vallecano’ya kiraladığı Raul De Tomas için teklif yaptığı, Beşiktaş’ın da Dominik asıllı forvet oyuncu için devrede olduğu haberi yapıldı.

24 yaşındaki Raul de Tomas, Rayo Vallecano formasıyla geçen sezon La Liga'da 33 maçta 14 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.

GUTI’NİN GETİRECEĞİ ODEGAARD’A LEVERKUSEN TALİP

Guti’nin teknik direktörlük koltuğuna oturması durumunda Beşiktaş’a getireceği iddia edilen Martin Odegaard’a, Ajax’tan sonra Leverkusen’in talip olduğu bildirildi. Real Madrid yönetimin Norveçli oyuncu için henüz satma kararında olmadığı ama sürpriz bir kararında çıkabileceği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI