Beşiktaş'a Slovak Golcü

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Süper Lig'de üst üstte ikinci şampiyonluğu yakamalak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da başladı. Slovakya-Hırvatistan maçını izleyen teknik direktör Sergen Yalçın, Slovakya’nın 22 yaşındaki forveti Ladislav Almasi’nin performansına hayran kaldı ve hakkında rapor istedi. İşte tüm detaylar...  Beşiktaş transfer haberleri (BJK Transfer Haber)

Beşiktaş bir yandan Süper Lig, bir yandan da Şampiyon Ligi maçları için yarışırken, bir yandan da transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, cuma günü oynanacak Başakşehir maçında sakatlığı geçen Domagoj Vida'yı sahaya sürmek istiyor. Hatta oyuncusunun son durumunu görebilmek için Slovakya- Hırvatistan maçını izleyen başarılı teknik direktör, Vida'nın yanında oynayan sol stoper Gvardiol'a hayran kaldı.

11 MAÇTA 5 GOL, 1 ASİST YAPTI

Fotomaç'ta yer alan habere göre, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın asıl ilgisini çeken ise Slovak Milli Takımı'nın forveti Ladislav Almasi oldu. 1.96 boyundaki 22 yaşındaki genç oyuncunun sırtı dönük top alması, takımını güçlü Hırvat defansına karşı ön tarafta tutmayı başarması ve doğru yerde durmasıyla Yalçın'ın dikkatini çekti. Başarılı teknik adamın çok beğendiği Almasi için bir scouting raporu hazırlamasını istedi. 22 yaşındaki oyuncu bu sezon 11 maçta 5 gol ve 1 asistle oynadı.

A MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYİYOR 

Banik Ostrava'da oynayan 22 yaşındaki Almasi, Slovakya U17 ve U21 takımlarında oynadıktan sonra şimdi de A Milli Takım'da görev yapıyor. 2 kez A takımda forma giyen genç oyuncu, bu maçlarda toplam 100 dakika oynarken, 1 de asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI