Beşiktaş'a Sürpriz Golcü

Beşiktaş'ta flaş transfer haberleri...

Belçika medyası, daha önce Beşiktaş'ın teklifini reddeden 1.90 boyundaki Belçikalı yıldız Christian Benteke'nin artıksiyah-beyazlı takıma sıcak baktığını belirtti. 

Forvet transferi çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'de konuşulan isimlerin yanı sıra Avrupa basınında da siyah-beyazlılarla ilgili çarpıcı transfer iddiaları ortaya atılıyor. Bunlardan biri de Belçika'dan geldi. Crystal Palace'tan ayrılmaya hazırlanan Christian Benteke'nin yeni durağının Beşiktaş olabileceği öne sürüldü. Haberde bu futbolcunun daha önce reddettiği siyah-beyazlılara sıcak bakmaya başladığının altı çizildi.

29 yaşındaki forvet oyuncusunun, Belçika'nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almak için düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği öne sürüldü. Bu sebeple Beşiktaş'ın 1.90 boyundaki krampon için uygun tercih olduğu vurgusu yapılırken, siyah- beyazlılara bu transferde bir de rakip çıktığının altı çizildi. O takımın da Belçika temsilcisi Club Brugge olduğu bilgisi paylaşıldı. Hatta çok iddialı bir ifade kullanılarak, "Christian Benteke ya Beşiktaş ya da Club Brugge'a gitmek zorunda" ifadesini kullandı. 

BENTEKE'NİN KARİYERİ

Daha önce Aston Villa, Mechelen, Liverpool, Kortrijk, Genk ve Standard Liege gibi takımların da formasını terleten Christian Benteke, profesyonel kulüp kariyerinde 392 resmi maçta oynayıp 129 gol, 54 asistlik performans sergiledi. Ülkesi Belçika milli takımında ise 37 karşılaşmada 15 gol sevinci yaşadı. 1.90 boyundaki forvet oyuncusu daha önce Fenerbahçe ve G.Saray'ın da gündemine gelmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI