Beşiktaş'a transfer şoku

Beşiktaş'ın istediği yıldız, Feyenoord'a transfer oldu..

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan ve siyah beyazlı takımla anlaşması beklenen Hollandalı kanat oyuncusu Luciano Narsingh'in yeni takımı belli oldu. Championship ekibi Swansea ile olan sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki futbolcu, bonservis ücreti ödenmeden Feyenoord'a transfer oldu.

Beşiktaş'ta son dakika transfer şoku yaşanıyor... Transfer döneminde ismi Beşiktaş ile anılan Hollandalı hücum kanat oyuncusu Luciano Narsingh, Feyenoord ile anlaştı. Sağlık kontrollerinin ardından Hollanda ekibi ile sözleşme imzalayan Hollandalı futbolcunun Beşiktaş'a gelmesi bekleniyordu.

Narsingh, iki sezon önce PSV'den Swansea'ye 4.60 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

LUCIANO NARSINGH KİMDİR?

Amsterdam doğumlu olan 28 yaşındaki Luciano Narsingh, bugüne kadar çıktığı 275 resmi maçta 49 gol ve 78 asist kaydetti. 19 kez Hollanda Milli Takımı formasını terleten Luciano Narsingh, kariyeri boyunca Alkmaar, Heerenveen, PSV Eindhoven ve Swansea City gibi kulüplerde boy gösterdi.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI