Beşiktaş'a Transfer Yanıtı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş’ın talip olduğu 26 yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakcı için Konyaspor cephesi, “Takas teklifleri yetersiz” yanıtını verdi. 

Siyah-beyazlıların ara transfer döneminde renklerine katmak istediği isimlerden biri olan Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor cephesinden açıklama geldi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın alınması için onay verdiği 26 yaşındaki stoper için Konyaspor Sportif Direktörü Adnan Erkan açıklamalarda bulundu. Erkan, "Beşiktaş'ın Abdülkerim Bardakçı için ilk etaptaki teklifi takastı, bizim takası kabul etmek gibi bir şansımız yok.

Teklifi yeterli bulmadığımızı söyleyebilirim. Çünkü Beşiktaş'ın kendi kullanmayıp, bizim alacağımız çok oyuncu yok. Ayrıca Abdülkerim de en iyi dönemini yaşıyor" sözlerini sarfetti.

İç Anadolu temsilcisinin 26 yaşındaki stoperi Abdülkerim Bardakcı, 15 maçta forma giyerken 4 de asist yaptı.

Konyaspor ile 2020 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Abdülkerim Bardakçı, bugüne kadar profesyonel kulüp kariyerinde 216 maçta görev yaptı. Bu periyotta 12 gol atan, 6 da asist yapan başarılı savunma oyuncusu 18 gole doğrudan katkı sağladı.

Hiç direkt kırımız kart görmeyen Abdülkerim, iki kez çift sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı.

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI