Beşiktaş'a transferde kötü haber... Pazarlıklar tıkandı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinin ardından forvet hattını eski golcüsü Vincent Aboubakar ile güçlendiren Beşiktaş'a yıldız oyuncudan kötü haber geldi. Transferde pazarlıkların tıkandığı ve siyah-beyazlıların transferden vagzeçtiği öğrenildi. İşte Beşiktaş'taki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

AMİR İÇİN YENİ TEKLİF YOK

Beşiktaş ile Konyaspor arasında Amir Hadziahmetovic için yapılan pazarlıklar tıkandı. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Bosna Hersekli orta saha için 3 milyon Euro bonservisin yanı sıra bir oyuncuyu kiralık olarak önermişti.

Emrecan Uzunhan’ı bonservisiyle birlikte isteyen Konyaspor’un bu teklifi geri çevirdiği ve görüşmelerin durduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın Hadziahmetovic için Konyaspor’a bu aşamada yeni bir teklif yapmayacağı belirtildi. Yeşil-Beyazlıların başarılı oyuncu konusunda farklı kulüplerle görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi.

Milliyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI