Beşiktaş'a yeni başkan adayı

Beşiktaş'ta kongreye 3 hafta kala eski yönetici İsmail Ünal'ın aday olacağı konuşuluyor.

Beşiktaş’ta mayıs ayındaki başkanlık seçimine sayılı günler kala İsmail Ünal’ın isminin başkanlık için geçtiği iddia edildi. Bir dönem Beşiktaş’ta Genel Sekreterlik ve Beşiktaş Belediye başkanlığı yapan Ünal’ın bazı temaslarda olduğu ileri sürüldü.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Ünal’ın aday olmak için camianın ileri gelenleri ile görüşmeler yaptığı ifade edildi. İsmail Ünal’ın genel kurul için liste oluşturduğu ve önceki gün Nevzat Demir ile görüştüğü iddiası ortaya atıldı.

İsmail Ünal kimdir? 

İsmail Ünal Antalya’nın Akseki ilçesinde doğmuştur. 1973 yılında gençlik kollarına girerek CHP’yle tanışan Ünal, 1977 yılında Güzel Sanatlar Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1980 yılında serbest mimarlığa başladı. Çoğunluğu Beşiktaş ilçe sınırları içinde olmak üzere toplu konut, konut, sanayi sitesi ve fabrika projelerini geliştirdi ve uyguladı. Bu projeler sayesinde yerel yönetimlerle iç içe çalışarak Beşiktaş’ın genel özelliklerini ve sorunlarını tanıma fırsatı buldu. Üstlendiği görevler sonucunda yaptığı çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı gezide mesleği, çağdaş yerel yönetim uygulamaları ve kent yaşamıyla ilgili birçok bilgi edindi. 


1992-1994 yılları arasında BJK Yönetim Kurulu Üyeliği, 2002-2004 yılları arasında BJK Genel Sekreterlik görevini üstlenen Ünal, 2007 yılından beri Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi’dir. Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. 

Evli ve 2 kız babası olan Ünal, 25 yıldır Beşiktaş’ta yaşamaktadır.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI