Beşiktaş'a yeni Quaresma

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Transferda Ricardo Quaresma gibi hücuma yaratıcılık katacak bir kanat arayan Beşiktaş, rotasını Moussa Djenepo'ya çevirdi. Adam eksiltme becerisi ile Ricardo Quaresma'yı andıran Moussa Djenepo, Premier Lig ekiplerinden Southampton'da forma giyiyor.

Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'ta estirdiği rüzgâr hiçbir zaman unutulmamıştı. Şenol Güneş'in gelmesi ile hücum hattını tazeleyen Siyah Beyazlılar, yeni hedef olarak Southampton forması giyen Moussa Djenepo'yu belirledi. Bu sezon istatiksel anlamda bekleneni veremeyen genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro.

BEŞİKTAŞ'A RICARDO QUARESMA GİBİ YILDIZ; MOUSSA DJENEPO... 

Çalım stili ve sürati ile dikkat çeken 24 yaşındaki Malili kanat oyuncusu için adeta Quaresma etkisi yaratır yorumları yapıldı. Rakip sahaya bir anda geçebilen ve hızı ile tekniği sayesinde defansın dengesini dağıtan genç kanat için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Zira Takvim'in haberine göre oyuncunun menajeri ile ilk görüşmeler yapıldı.

Moussa Djenepo, 2019 yılında 15.7 milyon euroya Belçika ekibi Standart Liege'den transfer edilmişti. Halihazırda hala Southampton forması giyen oyuncu, bu sezon 18 maça çıktı ve 1 gol ile 3 asistlik katkı sağladı.

İlk anlaşma olarak kiralanması beklenen Malili kanat oyuncusu için satın alma opsiyonu da sözleşmeye eklenebilir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI