Beşiktaş'a yerli aday

Beşiktaş Yönetimi, Sergen Yalçın'ın dışında yerli teknik adamı listesine aldı.

Beşiktaş, Fernando Santos'un görevine son verdiği ve Sergen Yalçın dışındaki yerli hoca adaylarını belirledi. 

Yıldızı parladı 

İlhan Palut, Çaykur Rizespor'un başarılı çalıştırıcısı olarak listeye alındı. Karadeniz ekibiyle 5. sıraya yükselen Palut'un adı, Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarında ön plana çıkıyor. 

Palut'un, gelecek sezon için Siyah Beyazlılar'ın radarında olduğu belirtilirken, yapılacak değerlendirmelerin ardından bir hamle yapılıp yapılmayacağına karar verileceği ifade ediliyor. 


İlhan Palut hangi takımları çalıştırdı? 

İlhan Palut'un kariyeri, futbolculuktan sonra antrenörlük hayatına Kırkhanspor'da yardımcı antrenör olarak başladıktan sonra Hatayspor ve Ümraniyespor'da yardımcı antrenörlük yapmasıyla şekillendi. Hatayspor'da Sportif Direktörlük görevine getirilen Palut, daha sonra teknik direktörlük koltuğuna geçti ve Göztepe ile Konyaspor'u çalıştırdığı dönemde dikkat çekti.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI