Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike

Beşiktaş'ı çok zor bir dönem bekliyor.

Beşiktaş'ı çok zor bir dönem bekliyor. Bankalar Birliği anlaşmasının ikinci taksiti Ağustos ayında ödenecek. Hem faiz ödemesi yapılacak, hem de gelirlerin bir kısmı Bankalar Birliği'ne aktarılacak. Olası bir yüzde 10'luk sapmada Başkan Ahmet Nur Çebi dahil yöneticilerin çok ciddi cezalar alması anlamına gelecek.

Beşiktaş'ın Bankalar Birliği anlaşması şu şekilde imzalanmıştı: 

* 2 yılı ana para ödemesiz 9 yıllık anlaşma çerçevesinde Beşiktaş, Bankalar Birliği'ne yüzde 20 tasarruf sözü verdi. İlk 2 yıldan sonra kulüp, sabit gelirlerinin en az yüzde 50'sini borç ödemesine ayıracak. Kulüp gelirleri öncelikle vergi borçlarının ödemesinde kullanılacak. 2022-23 sezonun gelirlerinden yüzde 25 oranında faiz ödemesi kesintisi yapılacak. Bu para öncelikle transfer ve Avrupa gibi değişken gelirlerinden alınacak.

Bu dönem mali olarak Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor. Bu yüzden siyah-beyazlı yönetim transferde aceleci davranmayacak. Fırsat transferleri kovalayacak. Ancak Pjanicya da Dele Alli'de yapılan hatalar yapılmayacak. Takıma ve camiaya uyum sağlayabilecek oyuncular tercih edilecek.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI