Beşiktaş'ı çıldırtan kararın arkasındaki isim Erol Bulut iddiası

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligden çekilen takımlarla yapılan maçlar hakkındaki kararına karşı çıkmaya devam ederken alınan bu kararın arkasında Teknik Direktör Erol Bulut'un olduğu söylentileri camiayı daha da çıldırttı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ligden çekilen takımlarla yapılan maçlar hakkındaki kararına karşı çıkmaya devam ederken alınan bu kararın arkasında Teknik Direktör Erol Bulut'un olduğu söylentileri camiayı daha da çıldırttı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ı çıldırtan kararın arkasındaki isim Erol Bulut iddiası

Korkunç Kahramanmaraş depreminden sonra Hatayspor ve Gaziantespor ligden çekildi... TFF bir karar aldı. Bu karara göre iki takımın şimdiye kadar oynadığı maçlar sayılacak. Oynamadıkları maçlarda ise diğer takımlara 3'er puan verilecekti. 

Beşiktaş buna isyan etti. Hatayspor ile Gaziantepspor'un sezon başından beri kazandığı tüm maçların yok sayılmasını talep etti. 

İşin ilginç yanı TFF'nin bir değil iki "B Planı" vardı. TFF'nin diğer planı da Hatayspor ve Gaziantepspor maçlarında tüm takımlara 3 puan verilmesiydi. TFF daha sonra Başkan Mehmet Büyükekşi'nin de tercihiyle şu anda geçerli olan plan üzerinde karar kıldı. 

Büyükekşi'nin bu kararı alırken kulüplerde bilgi almadığı aralarında Erol Bulut'un da bulunduğu bazı eski futbolcularla danışarak karar verdiği iddiası ortaya atıldı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI