Beşiktaş'ın Efsanelerinden Ortak Mesaj

Beşiktaş Aygaz’dan ayrılmak zorunda bırakılan Başantrenör Müfit Arın, İlker Şentürk, Yusuf Ali Kurt ve Mesut Temizişler ortak mesaj yayınladı.

Beşiktaş Aygaz’dan ayrılmak zorunda bırakılan Başantrenör Müfit Arın, İlker Şentürk, Yusuf Ali Kurt ve Mesut Temizişler ortak mesaj yayınladı.

Hentbolhaber.net internet sitesinin haberine göre; Beşiktaş Aygaz’da ayrılan teknik ekipten ortak mesaj paylaşıldı. Müfit Arın, İlker Şentürk, Yusuf Ali Kurt ve Mesut Temizişler yayınladıkları ortak mesajda şöyle dediler:

BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINA

Yaklaşık 20 yıl önce ekip olarak başladığımız, gururla ve onurla sürdürdüğümüz Beşiktaş Hentbol takımı antrenörlüğümüzü, yine ekip olarak 30 haziran 2021 tarihi itibarıyla sonlandırmış bulunuyoruz. Çalıştığımız süre içinde hem A takım olarak hem de Altyapı olarak camiamıza yaraşır başarılara imza attık.

Bu zaman zarfında bizimle beraber mücadele eden oyuncularımıza, idari ekibimize, bize güvenen ve sonuna kadar destek veren yönetimlerimize, taraftarlarımıza, salon çalışanlarımıza ve hentbol camiasına en içten duygularımızla teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI