Beşiktaş'ın Golcü Transferi Listesi... İşte İlk Hedef

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Diego Costa, Edin Dzeko, Arnautovic gibi isimlerle temaslarını sürdüren Beşiktaş, golcü transferinde alternatiflerini belirledi. Eğer bu 3 isimle de anlaşma sağlanamazsa Tammy Abraham ve Cornelius gündeme gelecek.

Fanatik'in haberine göre, Siyah-beyazlılar, hücum hattı için Diego Costa, Edin Dzeko ve Arnautovic'den de olumsuz yanıt alırsa hiç vakit kaybetmeden alternatif isimlere yönelecek. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin kapısını çalan Beşiktaş Yönetimi, Tammy Abraham için yeniden temasları hızlandıracak. Daha önce Londra ekibine kiralama teklifi sunan Kara Kartal'ın, 23 yaşındaki oyuncu için olumlu dönüş aldığı belirtildi. Ayrıca Abraham ile de menajerler aracılığı ile görüşmelere devam edildiği edinilen bilgiler arasında yer aldı. Bir diğer alternatif ise Andreas Cornelius.

İlk tercih Abraham

Bonservisi İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da bulunan Danimarkalı golcü de listedeki isimlerden bir tanesi. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Ancak her şeye rağmen alternatif isimler arasında Beşiktaş teknik heyetinin ilk tercihinin Tammy Abraham olacağı öğrenildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI