Beşiktaş'ın gözdesi Saldanha!

Transfer Sezonu Hareketliliği Başlıyor!

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken, Beşiktaş'ta transfer planlamaları hız kesmeden sürüyor. Siyah-beyazlı ekip, yeni bir golcü arayışında ve bu doğrultuda Sırbistan'dan dikkat çeken bir ismi gündemine aldı.

Beşiktaş Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba, forvet pozisyonunu güçlendirmek adına Sırbistan'a yaptığı ziyarette Partizan-Kızılyıldız maçını izledi. Bu maçta ev sahibi ekipten Matheus Saldanha'yı gözlemleyen Aybaba, oyuncunun performansından etkilendi.

Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı futbolcu Saldanha'yı Partizan ile masaya oturmak üzere planlarını yapan Aybaba'nın, transfer görüşmelerine kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

24 yaşındaki Saldanha, bu sezon Partizan formasıyla 24 maçta 14 gol atarken, 5 asist yapma başarısı gösterdi. Brezilyalı futbolcu, Japon ekibi Chiba'dan 1.3 milyon Euro'ya transfer olmuş ve sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Beşiktaş'ın transferdeki bu hamlesi, devre arasında takımın hücum gücünü artırmaya yönelik önemli bir adım olarak görülüyor.

Kaynak: Sporx

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI