Beşiktaş'ın Hulk Transferinde Sıcak Gelişmeler

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'de liderlik koltuğunu sağlamlaştıran Beşiktaş, transfer çalışmalarına da tam gaz devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı yıldız Hulk için son teklif yapıldı. İşte sıcak gelişmeler... 

Uzun süredir golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, dünyaca ünlü Hulk'a göz dikti.

Milan'ın devreye girmesiyle Mandzukic transferinde hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, Brezilyalı golcü için tüm şartları zorluyor.

Bonservisi elinde olan Sambacı'ya imza attırmayı hedefleyen Kara Kartal, yarım sezon için 1 milyon euro ile bonus önerdi.

5 yıl formasını giydiği Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcunun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Shanghai formasıyla 5 sezonda 145 resmi karşılaşmaşa çıkan Hulk, bu maçlarda 76 kez rakip fileleri havalandırdı, 54 de asist yaptı.Brezilyalı oyuncuya yarım sezon için 1 milyon Euro para ve bonus teklifinde bulunan Kartal, transfer için Hulk'un yakın arkadaşı olan orta saha oyuncusu Josef de Souza'yı da devreye soktu.

Josef devrede 

Beşiktaş'ın Hulk transferi için bu futbolcunun yakın arkadaşı Josef de Souza devreye girdi. 

Hulk'la Beşiktaş arasında görüşmelerin başlaması ve yıldız ismin Türkiye'ye gelme ihtimalinin bulunması nedeniyle oldukça mutlu olduğu bildirilen Josef'in şu anda Rio de Janeiro'da olan vatandaşına Siyah-Beyazlılar hakkında bilgi verdiği, takım içindeki pozitif ortamı anlattığı kaydedildi. 

Deneyimli orta sahanın sık sık görüştüğü yıldız isme Beşiktaş'a gelmesi konusunda baskı yaptığı öğrenildi.

Hulk'u Porto da isterken, Siyah-Beyazlılar Josef faktörüyle işi bir an önce bitirmeyi hedefliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI