Beşiktaş'ın İlk Transferi Belli Oldu

Beşiktaş'ın ara dönemde ilk transferi Tyler Boyd oldu.

Beşiktaş'ın ara dönemde ilk transferi Tyler Boyd oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği'nin, dün yapılan toplantıda yabancı futbolcu kontenjanının 14’ten 16’ya çıkarılmasını kabul etti. Bu gelişmenin ardından sezon başında liste dışı bırakılan Tyler Boyd, Beşiktaş'ın ara dönemdeki ilk tranfseri oldu. 

Sezon başındaki transfer döneminin son gününde İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City’den kiralanan Rachid Ghezzal'in takıma katılmasıyla takımda 1 yabancı oyuncuyla daha yolların ayrılmasına  neden olmuştu. Cezayirli yıldızın sezon sonuna kadar kiralanmasının ardından listesinden bir yabancı futbolcu çıkarması gereken Beşiktaş, ara transfer döneminde geriye alma sözüyle dönem başında hücum hattında en çok süre alan isim olan ABD'li kanat oyuncusu Tyler Boyd’un lisansını dondurmuştu. Bu duruma rağmen diğer kadro dışı futbolcular gibi bir muamele görmeyen ve takımla çalışmalarına profesyonel şekilde devam eden ABD’li kanat oyuncusunun beklediği gün geldi. İlk etapta yabancı gönderip sonrasında Boyd’u resmen ekibe dahil etmeyi planlayan yönetim, dün alınan yabancı sayısının 14’ten 16’ya çıkarılması kararının ardından oyuncusunu listeye direkt ekleme şansını elde etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI