Beşiktaş'ın kalesi BEGİKAD'tan Dev Balo

Beşiktaşlılar Begikad'ın önemli organizasyonunda buluşuyor.

Türkiye'deki tüm Spor Kulübü Dernekleri içinde Adında kadın ünvanını kullanan tek dernek olan ve Beşiktaş'ın çatısı altında 2017 Yılında Kurucu Başkan İlker Bayram önderliğinde hayat bulan BEGİKAD '' Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Spor Kulübü Derneği'' Beşiktaş'ın 119. Yılını ve kuruluşlarının 5. Yılını, Ankara Bilkent Otel'de, Işın Karaca'nın sahne alacağı dev bir balo ile kutluyor. Baloya Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye'nin önde gelen isimlerinin katılacağı belirtildi. 

BEGİKAD  isminde ‘’kadın’’ ibaresi bulunan Türkiye’de ilk ve tek spor kulübü derneğidir.

BEGİKAD,  15 Haziran 2017 tarihinde dönemin Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman , İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birçok  STK başkanı ve yöneticilerinin yanında yoğun davetli katılımı ile Uğur Mumcu Cad.99/ 10 Ankara adresinde bulunan merkezinde coşkulu bir törenle açılışını yapmıştır.

Kurucu Başkanı İlker BAYRAM önderliğinde,  Yönetim Kurulu ve üyeleri ile kısa zamanda büyüyen ve birçok sosyal projeye imza atan BEGİKAD halen, Ankara başta olmak üzere, İstanbul, İzmir, Konya, Van, Bursa vb. birçok illerden 400’e yakın üyesi ile aynı merkezinde faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Başkan İlker BAYRAM 2. Dönem tekrar göreve seçilmiş ve halen Başkan olarak görevini sürdürmektedir. 

Türkiye’de ilk kez Ankara’da BEŞİKTAŞ-BEGİKAD ve Süleyman SEBA Ormanlarını açarak bir ilke imza atmıştır.

2018 yılının Kasım ayında Van’da ihtiyaç sahibi bir ilk Öğretim okulunda eğitim gören çocuklara maddi değeri 850.000TL değerinde giysi yardımı yapmış Ankara’dan Van’a iyilik köprüsü oluşturmuştur.

Türkiye Otizim Dernekleri Fedarasyonu ile birlikte ‘’Otizm Farkındalık Projesi ‘’kapsamaında Türkiye’de 3 Yunanistan’da 1 adet ‘’Otizm Konferansları’na sponsor olarak katkıda bulunmuştur.

BEGİKAD için kurulduğu günden bu yana,  Gazilerimiz ayrı bir yerde olmuştur. 19 Gazi üyesi olan BEGİKAD her Gaziler gününde Gazilerimizi yalnız bırakmamış,onlara özel günler, geceler düzenlemiş ve Beşiktaş’a gönül vermis Gazilerimize bu güne kadar yaklaşık 500 adet Beşiktaş forması ve çeşitli hediyeler dağıtmışıtır. 

2019 yılında Gazilere verdiği önem ve değer için BEGİKAD Başkanı Sayın İlker BAYRAM’a Türkiye Gaziler Derneği Başkanı tarafından ‘’Onur’’ plaketi verilmiştir.

Türkiye’nin neresinde olursa olsun ihtiyaç sahibi oldukları anda her zaman yanlaında olmaya çalışan BEGİKAD Hakkari’den Adana’ya Van’dan Bolu’ya bir çok şehirde iyilik köprüsü kurmuştur.2019 yılında ise Bolu Gerede ‘de bulunan bir 24 Okuldan 650 öğrenciye  yine maddi değeri  500 bin TL.'yi bulan giysi yardım kampanyası gerçekleştirmiştir.

2022 Yılında Sel Felaketinden etkilenen Sinop Ayancık ve çevre ilçelerinden 600 öğrenciye giysi yardımında bulunmuştur.

Ayrıca 2018 yılında BEGİKAD üyesi Gazi Mehmet Kaplan önderliğinde kurulan Sınır Kartalları motosikletleri ile Türkiye’nin tüm sınırlarını kapsayan 8.000 km lik bir yolculuk yaptılar. Ankara’da Anıtkabirden aldıkları Beşiktaş ve Türk Bayrağını 8.000 km sonunda Vodafone Park’da Dönemim Başkanı Fikret Orman’a teslim ettiler.Tüm Türk sınır kuvvetlerini ziyaret eden bayrağımız Vodafone Park Ta göndere çekildikten sonra Beşiktaş müzemize kaldırılmış ve halen Beşiktaş müzesinde bulunmaktadır.

İş Adamları ve Kadınları tarafından kurulan İyi bir STK olma yolunda hızla ilerleyen BEGİKAD üyeler arası iş birliğini güçlendirmek adına her sene 2 defa olmak NETWORKıNG etkinlikleri düzenlemektedir.

2021-2022 sezonunda Vodafone Park'ta BEGİKAD 1 ve BEGİKAD 2 locaları ismi ile, 1 tanesi 3 yıllık olmak üzere 2 adet loca satın almıştır.  2022-2023 Sezonunda da loca sayısını 4 e çıkarmayı hedeflemektedir.

Ankara başta olmak üzere, Antalya, Isparta ve Hatay ile merkez Kartal Yuvalarından yaptığı alışveriş organizasyonları ile kulübümüze katkısını kesintisiz sürdürmektedir.

Bırakmam seni kampanyasında, Ankara'daki tüm toplu taşıma araçları ve Metronun reklamları satın alarak Bırakmam Seni destek videoları yaklaşık 5 Milyon Ankaralıya ulaştırılarak, Ankara lı Beşiktaşlıların kampanya ya destekleri sağlanmıştır. Bunun yanında BEGİKAD adına ayrıca nakdi yardımlar yapılmıştır.

BEGİKAD ; ''BEŞİKTAŞIN KALESİ'' ve ''BİR DERNEKTEN ÖTESİ'' Sloganları ile faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI