Beşiktaş'ın kampanyasının detayları belli oldu

Beşiktaş Yönetimi, yardım kampanyası için harekete geçti.

Bankalar Konsorsiyumu ile yapılan anlaşma gereği tüm gelirleri temlik altında olan Beşiktaş, bu kapsamın dışında kalacağı için bağış kampanyası yoluna gitmeyi tercih etti. Pazarlamadan, iletişime kadar tüm birimlerin hummalı bir çalışma ortamında yürüttüğü projenin ilk taslağında öne çıkan detaylar şöyle:

SLOGAN ÜRETİLECEK

Mart ayının ilk haftasında başlayacak çalışma uzun soluklu olacak. Kampanyanın adı henüz belirlenmedi ancak birçok alternatif slogan üzerinde duruluyor.

ÇEBİ DESTEK İSTEYECEK

Sabah'ın haberine göre, kulüp yöneticilerinin hepsi kendi alanlarındaki iş insanlarıyla görüşecek. Ekonomi çevresine yakınlığı ile bilinen İkinci Başkan Adnan Dalgakıran, katılacağı programlarda kampanya hakkında bilgi verecek. Başkan Ahmet Nur Çebi de camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelerek destek isteyecek.

İLK ETAP 100-150 MİLYON TL
Hedef ilk etapta Nisan ayına kadar 100-150 milyon TL arası bir rakama ulaşmak. Yönetim, Mayıs ayında da 250 milyon TL'ye ulaşarak TFF'ye yaz dönemi için verilecek mali tablolara bu gelirleri yazmak istiyor.

FENERBAHÇE ÖRNEK ALINIYOR
Kampanyanın odağı taraftarlar olacak. Fenerbahçe'nin yaptığı çekilişlerde atılan mesajların %40'ını Galatasaray ve Beşiktaş taraftarı oluşturdu. Bu noktadan yola çıkılarak çekiliş gibi çeşitli etkinliklerle diğer kulüp taraftarlarından da kazanç sağlanacak. Ayrıca taraftarlara hediye uygulamaları da yapılacak. Gelir anlamında kâr marjı düşük forma yerine farklı uygulamalar planlanıyor. Futbolcular ile bağış yapacak kişileri bir araya getirecek çekilişler bunlardan bir tanesi.

TV'DEN YAYINLANACAK
Kampanya startı bir televizyon kanalında olacak. Futbolcular, teknik ekip ve yönetimin yanı sıra Beşiktaş taraftarı ünlü isimler de işin içerisinde yer alacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI