Beşiktaş'ın Kiralık Sağ Kroşeleri Nakavt Ediyor

Beşiktaş'ın transferin son gününde transfer ettiği Rosier ve Ghezzal müthiş performanslarıyla göz dolduruyor.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada sezonun ilk haftalarında forma giymeyen ve kiralık olarak takıma katılan Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier başarılı oyunlarıyla dikkat çekti.

Son 3 maçta geçen yılın şampiyonu Başakşehir, ezeli rakibi Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı deviren Beşiktaş bu maçlarda 10 kez gol sevinci yaşadı. Premier Lig takımı Leicester'dan gelen sağ açık Rachid Ghezzal ve Sporting Lisbon'dan kiralık olarak transfer edilen sağ bek Valentin Rosier yaptıkları asistlerle Siyah-Beyazlı takımın galibiyetlerinde büyük pay sahibi oldular. 

Ghezzal 6 maçta 3 asist 

Ajansspor'un haberine göre, Beşiktaş formasıyla 6. maçına çıkan Rachid Ghezzal, Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe'den sonra Kasımpaşa maçında da yaptığı asistle takımını galibiyete taşıdı. Atiba, sağ taraftan Ghezzal'dan gelen güzel pası ağlarla buluşturmayı başardı.

Rosier 5. maçta 3. asist

Sağ bek Valentin Rosier ise 5. maçında 3. asistini yapmayı başardı. Denizli ve Gaziantep FK maçlarında asist yapan Rosier bu maçta da golcüsü Vincent Aboubakar'ı golle buluşturdu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI