Beşiktaş'ın Maçında Olay

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Beşiktaş, Eskişehir Ormanspor deplasmanında mücadele etti. Maç 2 kez dururken, çevik kuvvetin müdahale ettiği taraftarlar salondan çıkarıldı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Beşiktaş, Eskişehir Ormanspor deplasmanında mücadele etti.  Maç 2 kez dururken, çevik kuvvetin müdahale ettiği taraftarlar salondan çıkarıldı.

Maç, yaklaşık bir saatlik aranın ardından yeniden başlarken, bir taraftar gözaltına alındı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 16’ncı hafta karşılaşmasında Eskişehir Ormanspor, Porsuk Spor Salonu’nda Beşiktaş’ı konuk etti. Maçın başlamasıyla birlikte taraftarın etkisiyle maç 2 kez durdu.

Yapılan uyarılara rağmen tribündeki koltukların kırıp salona atan ve karşı tribünlere pet şişe fırlatan Beşiktaş taraftarları için federasyon gözlemcisi maçtan çıkarılmasına karar verdi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği taraftarlar salondan çıkarıldı. Eskişehir Ormanspor taraftarları ise salonda kaldı. Maç, tribün olayları nedeniyle 3’üncü dakikada dururken, yaklaşık 1 saat sonra yeniden başlatıldı.

Bir taraftar gözaltına alındı 

DHA'nın haberine göre; Beşiktaş taraftarları Porsuk Spor Salonu’ndan çıkarılarak polis ekipleri eşliğinde geldikleri otobüslere bindirildi ve şehirden ayrıldı. Polis ekiplerince 1 taraftar ise gözaltına alındı. Maçın ilk yarısını Beşiktaş, Ormanspor karşında 11-5 önde tamamlarken, karşılaşmayı da 22-15 kazandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI