Beşiktaş’ın Menzil kiracısı!

Beşiktaş'ta perde arkasında neler oluyor?

🦅 06 Kasım 2025 Perşembe

Beşiktaş Kulübü’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CEO’luk görevinden alınan Seçil Aygün’ün yerine atanacak ismi, Beşiktaş Asbaşkanı ve İcra Kurulu Başkanı Murat Kılıç belirleyecek.

Kulüp yönetiminde önemli yetkilere sahip olan Murat Kılıç, Fulya AVM’de yer alan Carrefour SA süper marketin yerine, Menzil tarikatına yakınlığıyla bilinen ANPA GROSS’un açılmasında etkili rol oynadı.

Beşiktaş, Murat Kılıç, ANPA GROSS, Menzil ilişkisi

ANPA GROSS, Türkiye genelinde mağaza açılışlarını toplu dua törenleriyle gerçekleştiriyor. Şirket, mağazalarında alkollü ürün satışı yapmıyor ve AVM’lerinde içki satışı yapan markalara kiralama hakkı vermiyor. 

Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, aynı zamanda Dilek Gıda’nın sahibi ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Toptan Gıda Komitesi Başkanı olarak görev yapıyor. Kılıç’ın ANPA GROSS ile yakın ticari bağları olduğu belirtiliyor.

Tevfik Yamantürk’ten uyarı: “Devletten bilgi alınmalı”

Beşiktaş Eski Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Fulya AVM’ye ANPA GROSS’un açılmasına yönelik yapılan anlaşma konusunda dikkat çeken bir uyarıda bulunmuştu.

Yamantürk, “Bu konuda devletten bilgi alınmasında fayda görüyorum” ifadelerini kullanarak sürecin şeffaf yürütülmesi gerektiğini vurgulamıştı.

Beşiktaş bir önceki başkanı Hasan Arat da Siyah-Beyazlı kulübün başkanlığından istifa ederken, "Beşiktaş'ın mallarına çökecekler" açıklaması yapmıştı. 

Beşiktaş Yönetimi, yaptığı kiralama anlaşmasıyla birlikte yeni bir tartışmanın merkezine yerleşti.

Kaynak: Odatv.com




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI