Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Süper Lig’in 15. haftasının açılış maçında yarın akşam Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş’ta muhtemel 11 belli olmaya başladı.

Süper Lig’in 15. haftasının açılış maçında yarın akşam Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş’ta muhtemel 11 belli olmaya başladı. Süper Lig’de Ankaragücü ve Galatasaray derbisi galibiyeti ile zirvenin ortakları arasında yer alan Siyah-beyazlılar, yarın akşam rakibini de mağlup ederek diğer rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Şenol Güneş’ten kadroda fazla değişiklik beklenmiyor

Pepe, Babel ve Roco’nun 3’üncü haftayı bulan sakatlıklarına ek olarak Adriano, Gökhan Gönül ve Lens’in de zaman zaman sakatlanması, Tolgay Arslan’ın kadro dışı, Oğuzhan’ın formsuz olması gibi sebeplerle yerlerine oynayan isimlerin formda oluşu, teknik direktör Şenol Güneş’i kadro kurma konusunda oldukça rahatlatıyor. Güneş; bu isimlerin olmadığı maçlarda görev alan Dorukhan, Necip, Mustafa Pektemek ve Güven Yalçın’ın kazanılan 3 maçtaki performanslarından fazlasıyla memnun durumda. Tecrübeli teknik adamın bu memnuniyetini Alanyaspor maçının kadrosunu kurarken de yansıtması bekleniyor.

Gökhan Gönül’ün iyileşmesi Şenol Güneş’i rahatlattı

Alanyaspor deplasmanında Pepe-Roco-Babel-Lens ve Caner Erkin sakatlıkları sürdüğü için kadroya alınmayacak. Defans hattında Caner’in sakatlanmasına karşın Gökhan Gönül’ün iyileşmesi sağ ve sol bekte sıkıntı yaşanmasını engellemiş oldu. Son 2 maçta sağ bekte görev yapan Adriano gerçek yeri olan sol beke geçerken, Şenol Güneş’in stoper ikilisi yine Necip-Vida şeklinde olacak. Orta sahada Medel-Dorukhan ikilisini bozması beklenmeyen Güneş’in hücum bölgesindeki kesin olan 3 futbolcusu Quaresma, Ljajic ve Mustafa Pektemek. Santrforda ise Güven Yalçın ve Vagner Love’dan birini tercih edecek olan Şenol Güneş’in Güven ile başlayıp ikinci devrede Vagner Love’ı sahaya sürmesi ilk seçenek olarak görülüyor.

Beşiktaş’ın Alanyaspor maçı muhtemel kadrosu

Siyah-beyazlı takımın, yarın akşam saat 20.00’da başlayacak karşılaşmaya şu kadro ile çıkması bekleniyor: Karius, Gökhan Gönül, Necip, Vida, Adriano, Medel, Dorukhan, Ricardo Quaresma, Adem Ljajic, Mustafa Pektemek, Güven Yalçın (Vagner Love)

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI