Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta Şenol Güneş, sahaya süreceği ilk 11’i belirledi gibi...

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta Şenol Güneş, sahaya süreceği ilk 11’i netleştirmeye başladı. Antalya’da yapılan kamp çalışmalarının ardından İstanbul’a dönen Siyah-beyazlılar, pazartesi gününden beri bu maça yönelik çalışmalarına devam ediyordu.

Beşiktaş’ta Adriano cezalı

Siyah-beyazlı ekipte cuma akşamı saat 20.30’da Akhisar Spor Toto Stadı’nda oynanacak maç öncesinde sarı kart cezalısı Adriano ile Antalya kamp kadrosuna alınmayan Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Vagner Love ve Gökhan Töre bu maçta forma giyemeyecekler.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Tecrübeli teknik adamın cuma akşamı oynanacak maçta sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11’i şöyle: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan (Medel) Lens, Ljajic, Güven Yalçın ve Burak Yılmaz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI