Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde K Grubu son maçına Wolverhampton karşısında çıkacak. Teknik ekip, üst tur iddiası bulunmaması sebebiyle 7 as oyuncuyu İstanbul’da bıraktı. Genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek takımın gol yükü, son haftaların formda ismi Umut Nayir’de olacak.

Wolverhampton - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Wolverhampton: Patricio, Doherty, Castro, Neves, Coady, Jota, Saiss, Moutinho, Dendoncker, Jimenez, Traore

Beşiktaş: Utku, Necip, Roco, Erdoğan, Rebocho, Lens, Oğuzhan, Elneny, Boyd, Diaby, Umut

Altyapıdan isimler kadroya dahil edildi Beşiktaş’ta altyapı oyuncularından; Doğukan Özkan, Erdoğan Kaya, İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat ve Erdem Seçgin, Wolverhampton müsabakasının kadrosuna alındı. Abdullah Avcı ayrıca; Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Enzo Roco, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Muhammed Elneny, Necip Uysal, Pedro Rebocho, Jeremain Lens ve Abdoulay Diaby’ye kafilede yer verdi. Siyah-Beyazlılar’ın bu akşamki mücadelesinde gol yükü, takımın son haftalardaki parlayan ismi Umut Nayir’ın üzerinde olacak. Kasımpaşa maçında attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren Umut, bu akşam da takımına galibiyeti getirmeye çalışacak.

Beşiktaş zorlu maça hazır

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nun son haftasında İngiltere temsilcisi Wolverhampton ile deplasmanda bugün yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen sabah idmanına maçın kadrosuna dahil edilmeyen Burak Yılmaz ile Atiba Hutchinson katılmadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI