Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i

Beşiktaş, Antalyaspor maçı için geri sayımda...

Süper Lig'e geçtiğimiz hafta  Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 yenerek iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, ligin 2'nci hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u konuk edecek.

Bu  akşam Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. 

Beşiktaş, Antalyaspor engelini de kayıpsız geçerek hem ligde ikide iki yapmak, hem de hafta içi oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3 eleme turu maçına moralli çıkmak istiyor.

MURAT ŞAHİN HAZIRLADI
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz hafta Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla  Siyah-beyazlı takımı yardımcı antrenör Murat Şahin görevi devralmıştı. Trabzonspor maçında başarılı bir sınav veren Murat Şahin, Antalyaspor maçı hazırlıklarını da yöneten isim oldu ve bu akşam yine takımın başında olacak.

Siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın'la beraber sakatlıkları geçmeyen N'Koudou ve Oğuzhan da Antalyaspor karşısında yer alamayacak. Ayrıca, antrenman eksikliğinden dolayı yeni transfer Josef De Souza kadroda yok. Dün lisanssı çıkan yeni transfer Francisco Montreo 18 kişilik  kadroda yer alıyor 

Beşiktaş'ın Antalyaspor maçına çıkması eklenen muhtemel 11'i şöyle; 

Ersin, Necip, Vida, Welinton, N'Sakala, Atiba, Boyd, Dorukhan, Mensah, Hasic ve Larin... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI