Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i

Süper Lig 5. Haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'a konuk oluyor.

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı öncesinde sakat futbolcu sayısı 5'e çıkmış durumda olması teknik heyetin canını sıkıyor. Geçen hafta oynanan Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Vida ve Teixeria henüz iyileşmedi. Milli takımda sakatlanan Umut Meraş da bireysel antrenör eşliğinde saha çalışmalarına devam ediyor. Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan bir diğer oyuncu olan N'Koudou, ağrıları geçmeyince Dortmund maçının kadrosundan çıkartılmıştı. Fransız futbolcunun henüz antrenmanlara katılmadığı için Antalya kafilesine dahil edilmesinin ihtimali ise düşük. Borussia Dortmund maçında sol dizine aldığı darbe sonrası sakatlandığı açıklanan Welinton, Akdeniz deplasmanında yer almayacak beşinci futbolcu olacak.

NECİP-MONTERO GÖREVE 

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, Vida ve Welinton'un yokluğunda stoper ikilisini Montero-Necip'ten oluşturacak. Defans hattının diğer oyuncuları ise sağ bekte Rosier, sol bekte N'Sakala olacak.

Orta sahada 6 numarada Josef'i oynatacak olan Sergen Yalçın'ın, hücum hattında Ghezzal-Pjanic-Salih ve Larin'e, santrforda da Batshuayi'e forma vermesi bekleniyor. Sağ kanatta Larin'in yerine Kenan Karaman'ın on birde başlaması da sürpriz sayılmayacak bir değişiklik olabilir.

Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısında şu muhtemel 11’le sahaya çıkması bekleniyor. 

"Ersin-Rosier-Necip-Montero-N'Sakala-Josef-Ghezzal-Pjanic-Salih-Larin (Kenan) -Batshuayi"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI