Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, Süper lig'in ilk haftasında Kayesirspor'u konuk ediyor.

Beşiktaş, yeni sezona Yukatel Kayserispor maçıyla beraber merhaba diyecek. Kara Kartal'da üç isim sakatlıkları nedeniyle görev alamayacak.

Beşiktaş'ın Süper Lig tarihindeki rekorları

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk maçında 6 Ağustos günü Yukatel Kayserispor'u konuk edecek.

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

Geçen sezonu beklentilerin gerisinde tamamlayan ve 2022-2023'e şampiyonluk parolasıyla başlayan siyah-beyazlı ekipte, yeni transferler ilk kez resmi bir maçta Beşiktaş formasını giyme fırsatı bulacak.

Siyah-beyazlı ekibin bu sezon kadrosuna kattığı Romain Saiss, Wout Weghorst, Jackson Muleka, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku ve Emrecan Uzunhan, teknik direktör Valerien Ismael'in görev vermesi halinde Beşiktaş formasıyla ilk defa lig maçında görev yapacak.

Üç futbolcu forma giyemeyecek

Siyah-beyazlı ekip yeni sezona 3 oyuncusundan yoksun başlayacak.

Tedavileri devam eden Josef de Souza ile Atiba Hutchinson'ın yanı sıra uyluk ön adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edilen Welinton Souza, Kayserispor karşısında görev alamayacak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Teknik direktör Valerien Ismael'in rakibi karşısına 4'lü savunmayla çıkartacak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i de şöyle, 

Ersin, Rosier, Saiss, Montero, Umut, Salih, Gedson, Necip, Ghezzal, Weghorst, Muleka
Yeni transferler; Romain Saiss, Wout Weghorst, Jackson Muleka, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku ve Emrecan Uzunhan, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de ilk maçına çıkmak için görev bekleyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI