Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, sezonunda son maçında Dolmabahçe'de Konyaspor'u ağırlayacak. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş, sezonunda son maçında Dolmabahçe'de Konyaspor'u ağırlayacak. İşte detaylar... (BJK Haber)

Siyah-Beyazlılar, taraftarı önünde 3 puana ulaşırsa 2022-2023 sezonunu Galatasaray’ın ardından ikinci sırada tamamlayacak. Takımın 10 sezondur formasını giyen Atiba Hutchinson, siyah-Beyazlı camiaya veda edecek. 

Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Beşiktaş, Süper Lig'in 38. ve son haftasında Konyaspor'u ağırlayacak. 77 puanı bulunan ve averajla 3. basamakta bulunan Şenol Güneş yönetimindeki Kara Kartal'ın 14 maçlık yenilmezlik, 7 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Beşiktaş, Fenerbahçe’nin deplasmanda Galatasaray’a 3-0 yenilmesinin ardından ikincilik hesapları yapmaya başladı. Güneş'in öğrencileri, 3 puana ulaşırsa 2022-2023 sezonunu Galatasaray’ın ardından ikinci sırada tamamlayacak. Beşiktaş formasını 10 sezondur giyen Atiba Hutchinson, 333 maça çıkıp 34 gol attığı Kartal'a özel bir törenle veda edecek. Aleksandar Stanojevic'li Konyaspor, 50 puanla 8. basamakta bulunuyor. Yeşil Beyazlılar, güçlü rakibine çelme takmayı ve sezonu 3 puanla tamamlamanın peşinde olacak.

Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Beşiktaş-Konyaspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Ümit Öztürk'ün yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Beşiktaş-Konyaspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Colley, Umut, Muleka, Salih, Atiba, Gedson, Cenk, Aboubakar

Konyaspor: Sehic, Adil, Guilherme, Calvo, Cebrail, Soner, Pozuelo, Bouchalakis, Michalak, Mahir, Moreno

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI