Beşiktaş'ın Nacer Chadli Transferinde Sıcak Gelişme

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta transferde son dakika...

Beşiktaş'ta transferde flaş gelişme... Gelecek sezonun planlamalarına şimdiden başlayan siyah beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek adına yaptığı çalışmalarda, listesine Nacer Chadli ismini almıştı. Yunan basını konu ile ilgili yazdığı haberde, Olimpiakos'un bu transferden çekildiğini duyurdu. 

Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle ertelenmesinin ardından 12 Haziran itibariyle yeniden başlayacağı duyurulan Süper Lig öncesinde Beşiktaş, transfer harekatına başlamıştı.

Yaşadığı mali sorunlar nedeniyle önceliğini bonservissiz ya da maliyeti düşük futbolculara veren Beşiktaş, Haziran 2020 itibariyle Monaco ile sözleşmesi sona erecek Nacer Chadli ismini gündemine almıştı.

Belçikalı yıldıza birçok talibin olduğu bilinirken, bunlardan birinin de Yunan ekibi Olimpiakos olduğu ifade edilmişti.

OLIMPIAKOS'A PAHALI GELDİ
Sport24.gr adlı internet sitesi, konu ile ilgili okuyucularına aktardığı haberde Monaco'nun oyuncudan kurtulmak istediğini belirtti. 

Bu sezon Belçika ekibi Anderlecht'te kiralık forma giyen Chadli'nin yıllık maaşının 2 milyon euro civarında olduğu ve bu sebeple Yunanistan'ın Olimpiakos'un oyuncuyu gündeminden çıkarttığı aktarıldı.

"SÜREKLİ OYNAMASI LAZIM"
Haberde ayrıca; Belçika Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Martinez'in "Chadli, mümkün olduğunca çok oynayabileceği bir kulübe gitmesi gerekiyor. Bu sezon Anderlcht'te goller ve asistler üretti. Böyle devam etmeli, onu izleyeceğiz." ifadelerine yer verilirken, oyuncuya Beşiktaş, Brugge ve Antwerp'in ilgisinin devam ettiği kaydedildi.

Nacer Chadli, bu sezon toplam 19 karşılaşmada rol alırken 8 gol kaydetti ve 5 asist üretti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI