Beşiktaş'ın Ryan Babel transferinde flaş gelişme

Beşiktaş, Ryan Babel'le transferi konusunda anlaşmaya vardı

Beşiktaş, Ryan Babel'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar Hollandalı oyuncu ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, bir süre önce gündemine aldığı ve görüşmelere başladığı Ryan Babel'in transferinde sona yaklaştı.

Deportivo La Coruna'da forma giyen Hollandalı futbolcu ile ücret konusunda el sıkışan siyah-beyazlılar, transferi birkaç gün içinde resmiyete kavuşturmayı planlıyor.

30 yaşındaki oyuncu ile iki buçuk yıllık sözleşme yapmaya hazırlanan Beşiktaş, İspanyol ekibine bonservis bedeli ödemeyecek. Zira Babel'in kulübü ile olan sözleşmesi 31 Aralık'ta tamamlanıyor.

Yapılan görüşmeler sonunda bu sezon sonuna kadar 750 bin euro, sonraki 2 sezon için yıllık ise ortalama 1.7 milyon euroya evet diye Hollandalı, son detayların karar bağlanmasının ardından imzayı atacak.

HAZIR DURUMDA, DÜN GECE GOL ATTI

Babel, takımı Deportivo'nun dün gece Osasuna'yı 2-0 yendiği La Liga'nın 16. hafta karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıktı ve mavi beyazlı ekibin 42. dakikadaki ikinci golüne imza attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI