Beşiktaş'ın sağ beki ya Şener ya Şener!

Beşiktaş'ın sağ bek transferini Fenerbahçeli Şener bir numaralı aday konumunda.

Sağ bek transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ta Fenerbahçeli Şener bir numaralı aday konumunda.

Beşiktaş'ta İtalya’da Bereszynski için yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Sampdoria 2 milyon euro’yu aldığı ve değerini katlayan Polonyalı sağ bek için 4.5 milyon Euro istedi. 33’lük Abate’yi, Güneş istemedi. Şener’e dönüldü. Nedeni ise Ahmet Oğuz için Gençlerbirliği’nin Mustafa Pektemek’de diretmesi oldu.

Dirar’ın gelmesiyle Isla’nın da arkasında 3’üncü opsiyon durumuna düşen Şener ayrılmak istediğini Fenerbahçe yönetimine iletti. Alacaklarını bırakarak  sözleşmesini fesih etmeye hazır olduğunu söyledi. Fenerbahçe yönetiminin Şener’i, Tolgay takasında kullanmak istemesi sıkıntı yarattı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Şener, Beşiktaş’a söz verdi. ''Şimdi olmazsa, sezon sonunda Beşiktaş’a imza atacağım'' dediği için siyah-beyazlı yönetimin kafası karıştı. Sağ bek transferi askıya alındı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI