Beşiktaş'ın Savunması Sil Baştan

Beşiktaş savunması yeni transferlerle yeniden yapılanıyor.

Hırvat yıldız Domagoj Vida'ya gelen teklifleri değerlendirmeye hazırlanan Beşiktaş Yönetimi, transfer çalışmaları için gözler İngiltere'ye çevrildi...

Daha çok sözleşmesi bitecek olan isimlerle ilgilenen Beşiktaş, Middlesbrough takımının deneyimli savunma oyuncusu Ryan Shotton'ı radarına aldı. 

31 yaşındaki oyuncu ile bir görüşme planlayan Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri bu transferi sonlandırması sürpriz sayılmayacak. 2017-2018 sezonunda bir başka İngiliz ekibi Birmingham'dan transfer edilen oyuncu stoper dışında zaman zaman sağ bekte de görev alabiliyor.

17 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Middlesbrough ile toplam 17 karşılaşmaya çıkan Shotton toplam 1530 dakika sahada kalırken 3 kez de sarı kart gördü. Kariyerinde 288 karşılaşmaya çıkan tecrübeli isim toplam 9 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Beşiktaş'ın Shotton dışında B Planıda olduğu öğrenilirken, sezon biter bitmez yeni bir stoperle imza atılması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI