Beşiktaş'ın sırrı Katar!

Beşiktaş'ın yabancıları lige fırtına gibi başladı. İşte siyah beyazlı takımın başarısındaki en önemli sırlardan biri...

Beşiktaş'ın yabancıları lige fırtına gibi başladı. Form grafikleri her geçen gün artıyor. Forma kapma savaşı hiç kuşkusuz en çok siyah beyazlı takımın teknik direktörü Valerien Ismael'i mutlu ediyor. Peki bunun sırrı ne? İşte cevabı...

Katar’da yapılacak futbolun en önemli organizasyonunda forma giymeyi istiyor. Bu 5 isim arasında Katar’a gitmesi garanti olan tek oyuncu Saiss.

Oyun dışında lisansının dondurulması gündemde olan Atiba’nın da Katar’da olma ihtimali çok yüksek. Weghorst ve N’Koudou da bu performanslarını sürdürürse Dünya Kupası’nda olma ihtimalleri fazla. Bu isimler dışında Dele Alli ise Beşiktaş’ta formunu yükseltip, Katar’da gitmek istiyor.  

Saiss (Fas) 
Atiba (Kanada)
Dele Alli (İngiltere)
N’Koudou (Kamerun)
Weghorst (Hollanda)

ABD, Fransa ve Portekiz de Dünya Kupası’na yer alacak. Ancak Tyler Boyd, Gedson ve Rosier’in ülkelerinin milli takımlarında olma ihtiamalleri yok denecek kadar az. (Fotospor)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI