Beşiktaş'ın Sivas kadrosu açıklandı... Yıldz futbolcu geri döndü

Süper Lig'da Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu.

Süper Lig'da Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu. Kartal'da 4 aydır sakat olan Rachid Ghezzal geri döndü. İşte detaylar... (BJK Haber) 

Süper Lig'de 23. hafta heyecanı yaşanırken yarın Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'un konuğu olacak. Bu zorlu maç öncesi Siyah Beyazlılar'ın kamp kadrosu açıklandı.

Rachid Ghezzal ve Hadziahmetovic kadroda yer aldı

Beşiktaş'ta 4 aydır formasından uzak kalan ve son dönemde takımla birlikte çalışmalara katılan Rachid Ghezzal bu zorlu deplasmanda kadroda yer aldı. Siyah beyazlı ekibin Konyaspor'dan transfer ettiği Amir Hadziahmetovic de kadroda kendine yer buldu.

Kartal'da 4 eksik

Öte yandan Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Josef de Souza ve Nathan Redmond ile birlikte cezası bulunan Gedson kadroda yer almadı. 

İşte Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kamp kadrosu

Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Georges-Kevin N'Koudou, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Emrecan Uzunhan, Kerem Atakan Kesgin, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Berkay Vardar, Welinton Souza, Arthur Masuaku, Romain Saiss, Oğuzhan Akgün, Jackson Muleka, Umut Meraş, Tayfur Bingöl.

TFF'den Sivas 4 Eylül Stadı kararı!

Öte yandan Demir Grup Sivasspor'un sahasında Beşiktaş ile yapacağı maç öncesinde Sivas 4 Eylül Stadyumu'nun zemini incelendi. İnceleme sonucunda zemin için "maç oynamaya elverişli" kararı çıktı.

Sivasspor, Sivas 4 Eylül Stadyumu zeminindeki bakım çalışmaları nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası 16 turundaki TECO Karacabey Belediyespor maçını Kayseri'deki RGH Enertürk Stadyumu'nda, Spor Toto Süper Ligin 21 haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasını ise Yeni Malatya Stadyumu'nda oynamıştı.

Sivasspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ı Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek. Karşılaşma, 4 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI