Beşiktaş'ın Transfer Gözdesi Kadro Dışı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın sezon başında transferini istediği Jorge Carrascal, kadro dışı bırakıldı.

Sergen Yalçın’ın Başkan Ahmet Nur Çebi’den sezon başında da alınması için ısrarcı olduğu River Plate forması giyen Jorge Carrascal’ın transferini bitirmesini isteyeceği iddia edildi… 

Arjantin’den La Pagina Millionaria'nın haberine göre, Diego Maradona Kupası maçı öncesinde teknik direktör Gallardo ile tartışan Carrascal kadro dışı bırakıldı. Habere göre, tartışmanın ardından River Plate’nin hocası Marcello Gallardo, Carrascal’ı takımda görmek istemediğini yönetime iletti. Yönetim ise sezon başında Kolombiyalı oyuncuyu isteyen aralarında Beşiktaş’ın da olduğu takımlarla temas kurdu. Yönetim potansiyeli olduğuna inandığı Kolombiyalı 10 numara kadro dışı şu anda en düşük rakama satmak yerine, kiralayarak kendisini bulmasını beklemeyi tercih edecek.

Bu sezon hiç 11’de başlamayan ve genelde son dakikalarda oyuna giren Carrascal, Banfield maçında kırmızı kart görmüş, daha sonra hocası Gallardo ile tartışmıştı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI