Beşiktaş'ın transfer gözdesi kayıp!

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...Beşiktaş'ta golcü arayışları sürerken, siyah beyazlılar CSKA Sofya'da forma giyen Jordy Caicedo'yu transfer gündemine almıştı.

Transferde adı birçok kulüple anılan Caicedo'dan flaş bir hamle geldi. Yıldız golcü, Bulgaristan temilcisinin sezon başı çalışmalarına katılmadı. CSKA Sofya kulübü konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Beşiktaş 'ın transfer gündeminde yer alan Jordy Caicedo'yla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

CSKA Sofya kulübünde boy gösteren 24 yaşındaki oyuncu, takımının sezon başı kampına katılmadı.

Geçtiğimiz günlerde Meksika ekibi Tigres'in, Caicedo transferi için CSKA Sofya ile 4 milyon Dolar karşılığında anlaşma sağladğı haberleri basında yer almıştı.

Bulgaristan ekibinden konuyla ilgili açıklama geldi.

CSKA Sofya'nın resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede; "Tigres'ten Caicedo için bir teklif gelmedi. Böyle bir transfer için hiçbir zaman masaya oturulmadı. Şu anda Caicedo'nun nerede olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok. Caicedo'nun sezon başına kampına katılması gerekiyordu. Avusturya kampı için bilet almıştı ancak daha sonra uçağa binmediğini öğrendik. Kendisinden haber alamıyoruz. Evini aradık ancak ulaşamadık. Caicedo ve menajerine karşı yasal olarak haklarımızı arayacağız. Hiçbir bilgi vermeden ortadan kayboldular." ifadeleri kullanıldı.

Aspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI