Beşiktaş'ın Transfer Gözdesinden Transfer Açıklaması

Beşiktaş'la birlikte birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer aldığı belirtilen Jorge Carrascal, geleceği ve kariyerine dair önemli mesajlar verdi.

Beşiktaş'la birlikte birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer aldığı belirtilen Jorge Carrascal, geleceği ve kariyerine dair önemli mesajlar verdi. 

Arjantin Ligi ekiplerinden River Plate forması giyen Jorge Carrascal, Beşiktaş da dahil birçok Avrupa ekibinin transfer gündeminde yer alıyor. 22 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu Radio Caracol'a yaptığı açıklamada, geleceğine dair dikkat çeken sözler sarfetti. "Menajerim henüz yeni bir gelişme olduğunu söylemedi" diyen genç orta saha, transfer dedikodularına dair şu açıklamayı yaptı; 

''Ben de hakkımdaki söylentileri görüyorum ancak gerçek şu ki sadece kulübüm River Plate'in başarısına odaklandım. Yeteneklerimi göstermek, kendimi takıma adamak ve en az 2-3 yıl daha burada kalmak istiyorum. River Plate bana mutluluk veriyor. Mutlu olunca da futbolcu olarak kendinizi iyi hissediyorsunuz. Bunu her takımda bulmak kolay değil. Burada sizi özel hissettiren insanlar var. Onlara teşekkür ederim.''

Kariyerine ülkesinin takımlarından Millonarios'ta başlayan Jorge Carrascal, daha sonra sırasıyla Sevilla Atletico, Karpaty ve River Plate formalarını giydi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI