Beşiktaş'ın Transfer Listesi Belli Oldu

Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın transfer listesini yönetime bildirdi. Kaleci ve stopere takviye yapacak olan Beşiktaş'ta, gündemdeki futbolcular da ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın transfer listesini yönetime bildirdi. Kaleci ve stopere takviye yapacak olan Beşiktaş'ta, gündemdeki futbolcular da ortaya çıktı.

Süper Lig'in 30. haftasında, deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak Beşiktaş, bir yandan ligi ilk 3 sırada bitirmenin hesaplarını yaparken, diğer yandan da transfer için çalışmalarına ara vermiyor. 

Bu bağlamda Başkan Ahmet Nur Çebi, transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ve Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yol haritasını belirleyen siyah beyazlıların transfer gündemindeki isimler belli oldu.

BİRİNCİ ÖNCELİK KALECİ TRANSFERİ

Alman file bekçisi Loris Karius'un ayrılmasının ardından kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet eden Beşiktaş'ta birinci öncelik kaleci transferi... 

LİSTEDE İKİ ADAY VAR

Gelecek sezon kalesini tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Beşiktaş'ın, listesinin 1. sırasına İngiliz file bekçisi Joe Hart'ı aldığı ifade dildi.

İngiliz kulübü Burnley ile yollarını ayıran tecrübeli eldivenin transferi için bir dizi çalışma yürüten Beşiktaş'ın, Hart için görüşmelere başladı. 

Joe Hart ile beraber siyah beyazlıların 2. kaleci adayının Claudio Bravo olduğu ifade edildi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR

Bu ay sonunda Manchester City ile sözleşmesi sona erecek Claudio Bravo'ya Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde resmi teklif götüreceği ve görüşmelerin başlanacağı dile getirildi.

STOPERE TAKVİYE

Sezonun sona ermesiyle beraber Domagoj Vida'ya gelecek teklifleri değerlendirmesi beklenilen Beşiktaş'ın, Hırvat savunma oyuncusu yerine iki ismi transfer listesine aldığı sızan bilgiler arasında... 

Beşiktaş'ın savunmada 1. adayının şu anda Alanyaspor forması giyen Welinton... 

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın eski öğrencisi Welinton'un da, Beşiktaş'a transferine sıcak baktığı belirtildi. 

İKİNCİ TRANSFER ADAYI TOTENHAM'DAN

Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle yaşadığı mali problemlerle beraber transfer rotasını bonservissiz ya da maliyeti düşük isimlere yönelten Kara Kartal'ın 2. adayının serbest oyuncu statüsünde olan Vertongen olduğu dile getirildi.

Beşiktaş'ın, Vertongen transferi için temaslarda bulunduğu öğrenildi. 

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF 3 PUAN

Süper Lig'de son iki maçını farklı kazanan Beşiktaş, Hes Kablo Kayserispor deplasmanında 3 puan arıyor.

Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak ve mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Geçen hafta Konyaspor maçında 4'üncü sarı kartı görerek cezalı duruma düşen Tyler Boyd ile tedavileri devam eden Umut Nayir ve Ljajic, Kayseri deplasmanında takımdaki yer alamayacak.

Sakatlık sebebiyle sezonu kapatan ve bireysel antrenör eşliğinde sadece koşu yapan Douglas da kadroya alınmadı. 

Atiba Hutchinson, Lens, Elneny, N'Koudou, Caner Erkin ve Vida 3 sarı kartla ceza sınırında yer alıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI