Beşiktaş'ın Transfer Listesine Girdi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta futbolcu izleme ekibi, yaptığı araştırmalar sonucu gelecek sezon için önemli isimleri teknik direktör Sergen Yalçın'ın önüne sundu. Aktarılan bilgilere göre Beşiktaş'ın transferde yeni hedefi Roberto Insigne oldu.

Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş'ın scout ekibinin izlediği ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın önüne sunduğu yeni isim Roberto Insigne oldu. Serie A takımlarından Benevento'da forma giyen tecrübeli oyuncunun oldukça iyi bir sezon geçirdiği, Ghezzal benzeri özellikleri olduğu belirtildi. 29 yaşındaki oyuncunun kariyerinde de önemli takımlar bulunduğu belirtildi. Ayrıca Rachid Ghezzal gibi sol ayaklı olduğu ve istendiğinde 10 numara olarak da kullanılabileceği hazırlanan rapora eklendi. Önceliğini Ghezzal'a veren Sergen'in aksi taktirde İtalyan oyuncunun alınması için yönetime rapor sunabileceği öğrenildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI