Beşiktaş'ın Transfer Radarında

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nün teknik direktörü Mustafa Dalcı, Atakan Çankaya'nın Beşiktaş'ın radarında olduğunu açıkladı. Dalcı transfere yönelik değerlendirmelerde bulunurken Atakan Çankaya'nın büyük takımların radarında olduğunu söyledi.

"Küme düşmek gibi bir kaygımız yok"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Dalcı, "Ankaragücü her hafta üzerine koyarak gidiyor. Kümede kalma ortalamasında her maçta 1 puan alırsan zaten ligde kalıyorsun. Oynadığım 9 maçta 13 puan aldım. 4 puan artıdayım. 23 puan aldığınız da zaten ligde kalıyorsunuz. Ama biz bunlara bakmıyoruz. Biz küme düşeceğimize inanmıyoruz. Böyle bir endişemiz yok. Biz büyük bir camiayız. Cesur oynuyoruz. Atak oynuyoruz. Süper Lig'in en geç takımıyız. 23 yaş ortalamamız var. Şu anda bütün istatistiklerde ilk üçün içerisindeyiz. Emin adımlarla gideceğiz" dedi.

"Fenerbahçe için de kolay bir maç olmayacak"

Pazartesi günü İstanbul'da oynayacakları Fenerbahçe maçı için ise Mustafa Dalcı, "Fenerbahçe ivme kazandı. Ama biz de maçın içerisinde yapmamız gerekeni yapacağız. Kolay bir maç değil. Ama Fenerbahçe için de kolay olmayacak. Biz her şeyin farkındayız. İstanbul'a puan ya da puanlar için geliyoruz" şeklinde konuştu.

"Atakan Çankaya, Beşiktaş'ın transfer radarında"

Mustafa Dalcı, "Atakan Çankaya için resmî bir teklif yok; ama sanırım Beşiktaş ve Galatasaray'ın  radarına girdi. Milli takıma da çağrılacağını düşünüyorum. Bunu hak ediyor. Stoper özellikleri çok fazla, çabukluğu, dinamikliği var. Önceden defansif orta saha oynadı; bu defansta topla çıkarken onu daha güçlü yapıyor" ifadelerini kullandı.

Haber: Ajansspor


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI