Beşiktaş'ın Transfer Teklifini Açıkladı

Anas Tahiri, Beşiktaş'ın teklifini değerlendirdi.

Hollanda Eredivise takımlarından RKC Waalwijk ile başarılı bir sezon geçiren Anas Tahiri, Beşiktaş'tan teklif aldığını ve büyük bir takımdan gelen bu teklif için çok mutlu olduğunu belirtti. Tatildeyken Beşiktaş'tan bir telefon aldığını belirten Tahiri, bundan sonraki süreçle menajeri ve kulübünün ilgilendiğini açıkladı. 

FOX Sports'a konuşan 25 yaşındaki oyuncu, "Beşiktaş'tan somut bir transfer ilgisi var ama bunun için acele etmiyorum. Bu konudaki gelişmeleri menajerim ve kulübüme bıraktım" dedi.  

Beşiktaş'ın teklifinin kendisi için gurur kaynağı olduğunu belirten Tahiri, "Bu beklenen bir şey değildi. Tatildeyken bir telefon aldım. Büyük bir takımın ilgisini çekmeniz her zaman mutluluk vericidir" ifadesini kullandı. 

Waalwijk Teknik Direktörü Fred Grim ise yollarına Eredivisie'de devam etmek adına Tahiri'nin takımda kalmasını istiyor. Bu sezon 27 maça çıkan merkez orta saha; 6 gol, 1 asistlik katkısının yanı sıra performansıyla takımın öne çıkan isimlerinden olmuştu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI