Beşiktaş'ın transferi Aziz Yıldırım'ı çok kızdıracak!

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Sadece isim benzeriliği bile olsa Beşiktaş eğer böyle bir transferi yaparsa Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım çok kızacak… Yunan medyasında Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte gelişmeler (BJKHaber transfer)

SportDog’un iddiasına göre ligi her zamanki gibi bir kez daha şampiyon tamamlayan Olympiakos, II. La Liga ekiplerinden Oviedo’nun Fransız sol beki Pierre Cornud’a talip oldu.

Ancak 25 yaşındaki Cornud için Olympiakos’ın en önemli rakibinin Beşiktaş olduğu belirtildi. Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri menajerliğini babasının yaptığı Fransız sol bekle görüşmelerde bulunuyor.

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesi dahil pek çok taşın altından UEFA müfettişi Pierre Cornu çıkmıştı… Aynı zamanda hakim olan Cornu daha sonra bir anda ortadan kayboldu.

Son dönemde Rıdvan Yılmaz’ın yurt dışından aldığı teklifler, Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı’nın transferde adı duyulmamış oyuncular transfer edeceklerini söylemesi Cornud’la iddiası için “acaba olabilir mi?” dedirtiyor.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI