Beşiktaş'ın Wolverhampton kadrosu belli oldu

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi K grubunda oynayacağı Wolverhampton maçının kadrosu belli oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda yarın akşam saat 23.00'te Wolverhampton ile karşılaşacak. Avrupa Ligi'nde iddiası kalmayan siyah beyazlılar, İngiltere'ye yedek ve genç ağırlıklı kadroyla gitti. Sakatlıkları nedeniyle Douglas, Victor Ruiz, Dorukhan Toköz ve N'Koudou kadroda yer almadı. Teknik direktör Abdullah Avcı, lige ağırlık vererek UEFA Avrupa Ligi kadrosuna as takımdan Karius, Vida, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Ljajic, Atiba, Burak Yılmaz gibi isimleri dahil etmedi.

İşte Beşiktaş'ın Wolverhampton maçı kadrosu:

Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Doğukan Özkan, Enzo Roco, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Erdoğan Kaya, Mohamed Elneny, Necip Uysal, Pedro Rebocho, Jeremain Lens, İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Erdem Seçgin, Abdoulay Diaby.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI